Klantenservice

Levertijd
Tasapart doet er alles aan om je nieuw gekochte product zo snel mogelijk te bezorgen. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur, dan wordt je bestelling in de regel binnen 2 dagen bezorgd (mits het artikel op voorraad is). Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken, dan proberen we je hierover altijd tijdig te informeren.


Verzendingen
Al onze bestellingen worden bezorgd door TNT Post. De bezorgkosten bedragen € 4.75 voor levering in Nederland, Bij besteding vanaf € 100 is bezorging in Nederland gratis. Klik hier voor de tarieven voor bezorging in het buitenland.


Retourneren of ruilen
Ben je niet tevreden met je net aangeschafte product of wil je dit ruilen, dan kun je het product retourneren. Dit geldt ook voor de 14 dagen "afkoelingsperiode" waar elke internet-consument wettelijk recht op heeft (Wet Koop op Afstand). De kosten voor retourzendingen zijn wel voor eigen rekening.
Je dient in voorkomende gevallen contact met ons op te nemen via ons mailadres: info@tasapart.nl onder vermelding van ‘Retourneren' of ‘Ruilen'. Vermeld daarbij de volgende gegevens: volledige naam, adres, postcode en plaats, telefoon nummer, datum van aankoop, het artikel waar het om gaat en de reden voor het retourneren of ruilen. Je e-mail moet voorafgaand aan het daadwerkelijk retour sturen volledig en verstuurd zijn. Zodra wij je e-mail ontvangen en beoordeeld hebben, ontvang je van ons bericht waarna je het product / de producten kunt terugsturen binnen een termijn van 14 dagen.

Retourzendingen zonder voorafgaande aanmelding middels e-mail en/of die niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail zijn teruggestuurd, worden NIET in behandeling genomen.
De producten dienen altijd retour gezonden mogen geen gebruikssporen bevatten.